Logo Emmy van Dantzig, interieurontwerper, (foto)stylist, journalist

beeld

spraak

Emmy van Dantzig over styling en interieur

Happy New Year

Jan 12, 2016

Met frisse blik start ik 2016 op. Mijn zoektocht naar mooie huizen voor de bladen is alweer volop aan de gang. Laat maar horen als je mooi woont. Binnenkort verschijnen op mijn site de laatste vijf interieurs van mijn hand. En mijn handen jeuken om te beginnen aan mijn stylingrubriek in het tijdschrift Vlot waar ik al zo veel jaren met zo veel plezier voor schrijf.

What's next vragen jullie je vast af. Een Vlog, want dat speelt al een tijdje door mijn hoofd. Ik ga mooie locaties in Amsterdam met jullie delen. Hierbij leg ik het accent op iets bijzonders in het interieur. Weet je een mooie plek, meld je aan op info@emmyvandantzig.nl Zodra ik mijn filmpjes upload, laat ik je dat weten via een link naar mijn youtubekanaal.

Tot slot wil ik wat beelden met je delen. 'Live action' snapshots van binnenkijkers die ik met fotograaf Jansje Klazinga maakte. Een mooi interieur dat ik ontwierp. Foto's van meubels door ontwerpers die bij me passen. Kortom plaatjes waarin je mijn handtekening zult herkennen.

I wish you all the best.