Dit gaat helemaal goed komen!

Ruim een jaar geleden hebben wij ons huis – een dijkwoning aan de rand van Amsterdam- behoorlijk op zijn kop gezet. Het lukte niet om de tuinkamer waar maar aan een kant licht binnenkomt goed in te richten. Toen Emmy langs was geweest hadden mijn man en ik gelijk het gevoel: ‘dit gaat goed komen’. En dat is wat je wilt! Je denkt namelijk eerst nog dat je het zelf wel kan. Maar dat is geenszins waar. Door een overdaad aan materialen, kleuren, stijlen, merken, winkels, bladen wordt het creëren van een eenduidig concept behoorlijk lastig.

Een vakvrouw heeft de expertise om op een creatieve manier binnen het budget tot een kloppend, stijlvol plan te komen. En ze kan knopen voor jou doorhakken.
Korte tijd later presenteerde Emmy in verschillende prijsklassen nieuwe meubels, stalen stof en bijpassend behang. Onze tuinkamer is een heerlijke, leefbare ruimte geworden. Dankzij de originaliteit, kundigheid en slagvaardigheid van Emmy zitten wij nu nog iedere dag met veel plezier in onze woonkamer.

Patricia & Jef

Andere reviews

Supercreatie

Na een pittige tijd met allerlei privékwesties gaf ik als cadeau aan mezelf een restyling van mijn woonkamer. Ik had behoefte aan een rustgevende sfeer

Spannender en kleurrijker

Sinds een jaar zijn we de trotse bezitters van een prachtig nieuw penthouse aan het IJ in Amsterdam. In de basis is alles helemaal mooi