Door Emmy heb ik de inrichting waar ik me in thuisvoel

Ik wilde na 18 jaar wat anders doen met ons schip – een frisse wind – maar had geen idee waar ik moest beginnen. Emmy legde – op proef – een opvallend kleed neer, wat ik zelf nooit zou hebben uitgezocht. Het bleek een schot in de roos te zijn. Daarna is ze met me in gesprek gegaan om te ontdekken wat mijn smaak is en kwam ze met allerlei voorstellen voor meubels en verlichting. Alles ging in overleg en Emmy gaf me de ruimte om mijn eigen tempo te volgen. Voor mij werkte het bijvoorbeeld goed dat eerst de tafel werd geleverd en dat Emmy daarna met ideeën kwam voor de stoelen. Als ze merkte dat een idee bij mij niet aansloeg, kwam ze met een ander voorstel dat beter bij mij aansloot. Dat maakte het tot een erg prettige samenwerking.
Met behulp van Emmy heb ik nu een inrichting die modern en fris is en waarin ik me helemaal thuis voel.

Anne

Andere reviews

Supercreatie

Na een pittige tijd met allerlei privékwesties gaf ik als cadeau aan mezelf een restyling van mijn woonkamer. Ik had behoefte aan een rustgevende sfeer

Spannender en kleurrijker

Sinds een jaar zijn we de trotse bezitters van een prachtig nieuw penthouse aan het IJ in Amsterdam. In de basis is alles helemaal mooi