Een charmant en persoonlijk huis

Ik woon in een ouderenflat waar de thuiszorg bij een groot aantal mensen over de vloer komt. Ze zijn gewend aan een inrichting zoals je die vaak bij mensen van mijn leeftijd ziet: veel antiek, Perzische tapijtjes op tafel, en oubollige lampen.
Ik vind dat mijn woning door de combinatie van mijn oude meubels met nieuwe tafeltjes en een moderne kast veel vrolijker en frisser overkomt. Emmy heeft een goed oog voor detail. Mijn collectie potten en glas heeft ze in combinatie met wat nieuwe accessoires stijlvol gedecoreerd. Marie-Anne Elzer: daardoor is mijn huis geen doorsnee bejaardenwoning geworden maar een charmant en persoonlijk huis.

Marie-Anne Elzer

Andere reviews

Supercreatie

Na een pittige tijd met allerlei priv├ękwesties gaf ik als cadeau aan mezelf een restyling van mijn woonkamer. Ik had behoefte aan een rustgevende sfeer

Spannender en kleurrijker

Sinds een jaar zijn we de trotse bezitters van een prachtig nieuw penthouse aan het IJ in Amsterdam. In de basis is alles helemaal mooi