Een echte aanpakker die goed luistert

We hadden hulp nodig bij de restyling van ons huis, want we woonden op zo’n 95 m2 met twee volwassenen en twee pubers en daar waren aanpassingen voor nodig. Alles wat we zelf hadden bedacht in de jaren ervoor pakte niet goed genoeg uit.
Emmy kwam op ons pad en hielp met haar kordate manier van doen een rustige, maar originele, woonomgeving te creëren. Ze luisterde naar onze wensen en ging daarna voortvarend te werk. Precies wat we nodig hadden. Wij zochten iemand die het plaatje voor zich zag en kon doorpakken, en dat was Emmy.
Ze is een echte aanpakker, maar kijkt goed naar wat je zoekt/wilt. Daarnaast is ze perfectionistisch in de uitvoering; overal wordt aan gedacht.
Ons beviel vooral haar duidelijke manier van communiceren: ‘Wat ze zei deed ze, en wat ze deed zei ze. ’Ze adviseerde ons (o.a. op maat gemaakte) meubels, en waar we in alle voorgaande jaren nog wel eens (prijzige) miskopen hadden gedaan bevallen alle aankopen ons tot op de dag van vandaag nog heel goed. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keus voor Emmy en bevelen haar dan ook van harte aan!

Lydia & Ubo

Andere reviews

Supercreatie

Na een pittige tijd met allerlei privékwesties gaf ik als cadeau aan mezelf een restyling van mijn woonkamer. Ik had behoefte aan een rustgevende sfeer

Spannender en kleurrijker

Sinds een jaar zijn we de trotse bezitters van een prachtig nieuw penthouse aan het IJ in Amsterdam. In de basis is alles helemaal mooi