De zithoek met Muutobank en kleed van vloerkledenwinkel.nl is in een rustig palet samengesteld.

Fijn om met Emmy samen te werken

Nadat mijn vrouw was overleden besloot ik om ons gezamenlijke plan – een nieuw gezinshuis in de buurt van de zee – verder zelf vorm te geven. Gelukkig vond ik snel een passend huis, maar dat moest nog wel helemaal worden verbouwd. Een bevriend architect, Elisabeth Schaafsma van Puur Bouwen, maakte een prachtig plan voor de verbouwing. Omdat er bij de totstandkoming van een heel nieuw huis ongelooflijk veel beslissingen qua look and feel van de woning genomen moeten worden, raadde Elisabeth mij aan om met een interieurontwerper/styliste in zee te gaan. Dat werd Emmy van Dantzig. 

Zij heeft mij van scratch af aan bij de hele totstandkoming van de inrichting begeleid. Ze verwees mij naar de beste leveranciers en dit heeft me heel veel tijd bespaard. Daarnaast heeft ze mijn keukeneiland op maat door haar interieurbouwer laten ontwerpen, en ook voor de bijkeuken zette ze de interieurbouwer in. Haar werk varieerde van het uitkiezen van de juiste tegels voor de badkamer tot aan het afstylen in de vorm van raambekleding, de juiste lampen etc etc. 

Het turnkey opleveren van mijn huis is me ongelooflijk goed bevallen, want of het nu om de keuze van de juiste barkrukken of om details als mooie plantenpotten ging, Emmy heeft verstand van zaken. Door haar kennis van interkeurmerken heeft ze gemakkelijk en snel toegang tot verschillende leveranciers. Ze heeft bovendien oog voor detail, werkt snel en is praktisch ingesteld. Behalve haar goede smaak en goede adviezen, is het fijn om met Emmy te werken omdat ze enthousiast en ontspannen is. Ik zou Emmy iedereen aanraden!

Mark-Hendrik

Bekijk hier het project

Andere reviews

Supercreatie

Na een pittige tijd met allerlei privékwesties gaf ik als cadeau aan mezelf een restyling van mijn woonkamer. Ik had behoefte aan een rustgevende sfeer

Spannender en kleurrijker

Sinds een jaar zijn we de trotse bezitters van een prachtig nieuw penthouse aan het IJ in Amsterdam. In de basis is alles helemaal mooi