Instructie

Bericht / review maken

Dit zijn dus de enige posts die je wél in de wordpress editor maakt (en aanpast) en niet met elementor.

Klik op nieuw bericht en in de wordpress-editor geef je het een titel (titel van het artikel) en rechts klik je de categorie aan.

Kies rechtsonder de uitgelichte afbeelding en vink de juiste categorieën aan, dus van zowel de pagina waar het in komt als de map waar de pagina in hoort.

Dan kan je onder de titel beginnen met schrijven. Je kunt het als concept opslaan als je het nog niet wilt publiceren, anders klik je op ‘publiceren’.

Aanpassen: Klik op bericht bewerken (niet dus niet met elementor) en als je klaar bent klik je op update rechtsbovenaan.

Wijzig je de titel, vergeet niet de slug mee aan te passen: geen hoofdletters, geen leestekens en elke spatie heeft een koppelteken.

Tekst aanpassen met elementor

Klik op ‘bewerk met elementor’. Links verschijnt de toolbox, ga met je muis staan op het stuk dat je wilt bewerken en pas die tekst aan in het vak in de toolbox links.

Preview de pagina door helemaal onderaan op het oogje te tikken, de voorbeeldpagina opent in een nieuw venster.
Als je opnieuw iets aanpast en weer op het oogke tikt ververst de voorbeeldpagina.

Goed? Klik dan op ‘updaten’ links onderaan.

Gallery bewerken gaat net zo, je klikt op het blok waar de gallery staat en dan kan je foto’s toevoegen, weghalen of de volgorde veranderen.

Binnenkijker toevoegen

Maak een screenshot van de nieuwe binnenkijker en upload die in de map placeholders van de hoofdmap Binnenkijkers. Upload de pdf in het mapje pdf van Binnenkijkers .

Maak een nieuwe pagina en in de wordpress-editor geef je het een titel (titel van het artikel) en rechts klik je de categorie aan.

Dan klik je op ‘bewerk met elementor’.

Klik dan op het mapje en kies het ‘mijn templates, kies dan ‘pdf-pagina’

Als die pagina geladen is klik je op het radertje helemaal links onderaan, kies een uitgelichte afbeelding, de screenshot van de pdf die je eerder gemaakt hebt (die verschijnt op de overzichtspagina) .

Klik dan op het potloodje zodat de embed-code verschijnt, plak hierin de nieuwe adobe code en verander de link naar de juiste  pdf die je op kan halen uit de mediatheek.