Styling jaren ’30 woning

De klus voor het inrichten van het jaren dertig huis van Mark-Hendrik kwam via architect Elisabeth Schaafsma van PuurBouwen.nl op mijn pad. Omdat Mark-Hendrik een heel familiehuis van top tot teen in zijn eentje moest vormgeven, zocht zij naar iemand die dat kon doen. Samen met mijn klant heb ik zorg gedragen voor een turn-key interieur dat zowel voor de ouder als voor de jonge kinderen een echt thuis biedt. 

Het interieur is vanuit een Scandinavische invalshoek vormgegeven. Daarnaast heb ik goed gekeken hoe ik authentieke elementen in deze, van origine jaren ’30 woning, in het huidige interieur kon laten integreren.  Een goed voorbeeld hiervan is het blauwige glas-in-lood dat mooi met de stoelen van Studio Henk communiceert. Waarbij de lamp van Secto Design dan weer het Scandinavisch design representeert.