Styling luxe appartement

Ook voor dit luxe appartement werd ik gevraagd om behalve de fotostyling voor een shoot wat permanente styling te doen. Want hoe mooi en perfect het huis ook was, het ontbrak nog aan charme. De bewoner had een paar verkeerde keuzes gemaakt die ik gemakkelijk kon ondervangen door bijvoorbeeld een nieuw behang toe te passen, de gekozen stoelen om te ruilen voor een ander model, en wat kussens en een bijzettafel toe te voegen. In de hal decoreerde ik het prachtige lange wanddressoir met een vaas van Pols Potten  

Ook hier maakte ik weer dankbaar gebruik van mijn trouwe leveranciers, zoals bijvoorbeeld De Ru, waar ik eindeloos kan putten uit hun ongelooflijk grote aanbod aan behang- en verfmerken. En niet te vergeten, mijn grote vriendin Wilhelmine van Aerssen, met haar prachtige collecties van onder andere  Designersguild, Christiaan Lacroix en Osborn and Little, waaruit ik altijd weer de mooiste kussens en plaids kan kiezen.