Turnkey ontwerp appartement

Bij Roelof was sprake van een Turnkey verbouwing. Het oude pand was duidelijk aan vernieuwing toe. Strooien plafonds zijn eruit gesloopt, de verwarmingsketel is verplaatst en de traditionele ensuite is volledig hersteld. Wanden zijn gestuukt. De vloer is voorzien van een gerookt visgraat parket in een donkere kleur. Er is een nieuwe custom made keuken geplaatst. In de logeerkamer zijn in lijn met de ensuite nieuwe kastdeuren gemaakt. De badkamer en de wc zijn gestript en opnieuw ingedeeld en ingericht.

In het uitgewerkte plan zie je een duidelijk concept zoals bijvoorbeeld de belijning van de keuken die voortkomt uit de vorm van de ensuite. Kleur van de keuken en ensuite is ook overeenkomstig. Het geheel is gecombineerd met een dieprode en roze kleur die je terugziet in de wand, het behang en de gordijnen. De blauwe kleur waarmee het geheel wordt afgewisseld vind je terug in de entree, in de zitkamer en in de logeerkamer.

 

Meubels zijn onder andere afkomstig van de Dot-shop en Studio Mobila. Accessoires zijn van Pols Potten. De epoxy boomstamtafel komt bij Van Ouds uit Amsterdam vandaan. Lampen zijn van Dirk van der Kooij, Pols Potten en Tom Dixon. Schilderkunst is van Jaap Broersma.